Emri Juaj (duhet)

Adresa e-mail (duhet)

Subjekti

Mesazhi juaj

Adresa: Ministria Financave dhe Ekonomisë
Bulevardi Dëshmorët e Kombit”, Nr. 2, Tiranë.
Tel: 
         04 2 274 745
Fax: 04 2 223 587
e-mail: info@atrako.gov.al

Translate »
'+
1
'+
2 - 3
4 - 5
6 - 7
8 - 9
10 - 11
12 - 13
13 - 14
[x]